19.10.2020 TARİHLİ ÖĞRETİM ELEMANI İLANI NİHAİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

10 Kas

Sonuçlar için tıklayınız.

Nihai Değerlendirme Sonuçlarına yapılacak itirazlar ilana çıkılan fakültelere/yüksekokullara yapılacaktır.

Atanmaya hak kazanan adayların aşağıda belirtilen belgeleri dilekçe ekinde 15 gün içerisinde (25.11.2020 tarihi mesai bitimine kadar) Rektörlük Personel Daire Başkanlığı'na teslim etmeleri gerekmektedir.

Dilekçe için tıklayınız.

nüfus cüzdanı fotokopisi,

- Askerlik terhis belgesinin ıslak imzalı hali ya da tecil belgesi, Not: Yedek subay olarak askerliğini tamamlayanların teğmenliğe nasb tarihini gösteren terhis belgesini ıslak imzalı ibraz etmeleri zorunludur.

- Lisans/Y.Lisans/Doktora Diplomasının e – devlet çıktısı ya da Lisans/Y.Lisans/Doktora Diplomasının noter onaylısı. (isteyen adaylar diplomaların asıllarını ve fotokopisini getirmek sureti ile Personel Daire Başkanlığında aslı gibidir de yaptırabilirler)

- Y.Lisans/Doktora Öğrenci Belgesinin e – devlet çıktısı ya da Y.Lisans/Doktora Öğrenci Belgesinin noter onaylısı. (isteyen adaylar öğrenci belgelerinin asıllarını ve fotokopisini getirmek sureti ile Personel Daire Başkanlığında aslı gibidir yaptırabilirler),

(- ÖNEMLİ: Aslı Gibidir işlemini Kurumumuzda yaptıracak olan adayların ilgili evrakların asılları ile birlikte fotokopilerini de getirmeleri gerekmektedir.)

- Adli Sicil Kaydının e – devlet çıktısı,

- ilan şartında deneyim istenen adaylar için SGK dökümü hariç diğer deneyim belgelerinin ıslak imzalı asılları,

- Tek Hekimli Sağlık Raporu.

- Kamuda kadrolu olarak çalışıp ayrılanlar için en son çalışılan Kurumdan alınan onaylı Hizmet Belgesi (Sadece Açıktan Yeniden Atanacaklardan istenmektedir.)