11.06.2020 TARİHLİ ÖĞRETİM ÜYESİ ALIMI İLANIMIZ

11 Haz

Profesör kadrosu başvuruları Rektörlük Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi başvuruları İlana çıkılan Birimlere şahsen yapılacaktır.

Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.

İlan metni için tıklayınız.

BAŞVURU EVRAKLARI:

• 1-Yukarıda yer alan dilekçe (ıslak imzalı)
  • 2-Aday etkinlik puan listesi (Islak İmzalı)
  • 3-Diploma Fotokopileri ve e – devlet çıktıları (Üniversitemiz personeli Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Doçentlik Belgelerinin aslı gibidir onayını  görev yaptıkları birimlerin Fakülte Sekreterlerine yaptıracaklardır. Üniversitemiz dışından başvuru yapan adaylar aslı gibidir onayını Noterde veya evrakların asıllarını ve fotokopilerini  yanlarında getirmek suretiyle Profesör  ve Doçent adayları Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı’nda Doktor Öğretim Üyesi adayları ise başvurdukları birimlerde yaptıracaklardır.)
  • 4-Doktor Öğretim Üyesi ve Doçent adayları için yabancı dil sınavı sonuç belgesi.
  • 5-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • 6-Adli Sicil Kaydı (e – devlet çıktısı)
  • 7-CD (Doktor Öğretim Üyesi için 4 (Dört) adet, Profesör kadrosu başvurusu için 6 (altı) adet)

CD İçerikleri;

1. Dilekçenin imzalanıp taratılmış hali.
  2. Özgeçmiş
  3. Aday Etkinlik Puan Listesi’nin imzalanıp taratılmış hali.
  4. Düzce Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltime ve Atama Ek Koşulları
  5. Öğretim Üyeliğine Yükseltilme Ve Atanma Yönetmeliği
  6. Diplomaların Taratılmış Hali (CD içerisindeki diplomaların “Aslı Gibidir” yapılması zorunlu değildir. Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Doçentlik Belgeleri)
  7. Bilimsel Çalışmalar