2018 Yılı İçin Muvafakat Talebinde Bulunacak İdari Personel İçin Duyuru

02 Nis

2018 Yılı İçin

Muvafakat Talebinde Bulunacak İdari Personel İçin Duyuru

“Düzce Üniversitesi İdari Personel İl ve Kurum Dışı Naklen Atanma İşlemleri Hakkındaki Usul ve Esaslar” kapsamında 2018 yılı için muvafakat talebinde bulunacak İdari Personelin; Başvuru Dilekçesi, Başvuru Formu ve ekleyeceği belgelerin asılları ile birlikte 02 Nisan 2018-30 Nisan 2018 tarihleri arasında Üniversitemiz Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

• Başvuru Dilekçesi,    (Dilekçe Örneğine BURADAN ulaşabilirsiniz.)
  • Nakil Talep Değerlendirme Formu,  (Form Örneğine BURADAN ulaşabilirsiniz.)

Not:

Muvafakat talebinde bulunan İdari Personelin ;

• Başvuru Dilekçesine ekleyeceği tüm belgelerin asılları ile birlikte gelmeleri gerekmektedir.
  • Değerlendirme Formunun elektronik ortamda doldurması gerekmekte olup, Personel Daire Başkanlığı’na şahsen başvuru yapmaya gelmeden önce ayrıca personel@duzce.edu.tr e-posta adresine de e-posta olarak gönderilmesi gerekmektedir.

“Düzce Üniversitesi İdari Personel İl ve Kurum Dışı Naklen Atanma İşlemleri Hakkındaki Usul ve Esaslar”a BURADAN ulaşabilirsiniz.